Ruim 10 jaar was ik als actrice vast verbonden bij Huis aan de Amstel (tegenwoordig: Toneelmakerij). Tegenwoordig ben ik werkzaam als maker en speler in het theater, het bedrijfsleven, voor televisie en film en direct inzetbaar als taaldocent en trainingsacteur.

Naast mijn ruime ervaring in het vertolken van uiteenlopende rollen, verricht ik diverse werkzaamheden als:

stemacteur, spelbegeleider, presentatiecoach, dramaturg, repetitor, regisseur, regie-assistent, taaldocent en trainingsacteur.

Bovendien ben ik analytisch, kritisch en creatief bij het ontwikkelen en begeleiden van educatie-projekten en beleidsplannen.

Vanuit mijn ervaring en expertise in het ontwikkelen van nieuw repertoire, geef ik graag (bege-)leiding aan het maken en verder uitwerken van nieuwe plannen en ideeën. Ik denk vooral mee door te bevragen en nuttige feedback te geven.

Mijn inventieve en gedegen manier van werken zijn kenmerkend. Ik ben authentiek, creatief en nieuwsgierig, bovendien ben ik muzikaal en intuïtief sterk.

Ik werk het liefst met mensen die zichzelf kunnen relativeren, open communiceren en ervaring willen uitwisselen, zodat mijn veelzijdige kwaliteiten met enthousiasme en humor kunnen worden ingezet. En ik heb affiniteit in het werken met jongeren.

Tessa du Mée – soorten en maten

laat van je horen.

Warning: Undefined variable $metastring in /customers/a/f/a/tessadumee.nl/httpd.www/wp-content/themes/tomorrow/functions.php on line 129